top of page
ABBA-SHOW-plakát-Gödöllő-2023.06.30-natur.png

ABBA SHOW
Janza Kata & Polyák Lilla zenekaros koncert

Gödöllő | Királyi Kastély - Kastélypark
Gödöllő, Grassalkovich-kastély 5852, 2100

ÁLLÓ JEGYEK 19:00-TÓL A HELYSZÍNEN KÉSZPÉNZES FIZETÉSSEL!
A KIRÁLYI KASTÉLYPARK JEGYPÉNZTÁRÁBAN

2023. június 30. 20:30
ESŐNAP: 2023.07.01. 20:30

AKTUÁLIS:

Tisztelt Közönségünk,


Ha jegyet váltott a ma esti Gödöllői Királyi Kastélyban tartandó ABBA SHOW koncertre, akkor néhány fontos információval szeretnénk segítséget nyújtani a szabadtéri koncert élmény fokozásához:

 

🌞 Időjárásnak megfelelő öltözködés: A Királyi Kastélyparkban napnyugta után hűvösebb a levegő. Érdemes pulóverrel, pléddel készülni.

 

🦟 Gondoskodjon a megfelelő szúnyogriasztó használatáról!

 

🕺 Sokan szeretnek bulizni a MAMMA MIA dalaira! Szerencsére a Gödöllői Királyi Kastély kastélypark helyszíne lehetővé teszi, hogy táncteret alakítsunk ki a koncertre. A táncterek az ültetett nézőtér mellett (jobb és bal oldalon) lesznek kialakítva. Megkérjük táncolni vágyó közönségünket, hogy a kijelölt helyen táncoljanak, hogy ezzel ne korlátozzák az ülő vendégek látását!

 

🎫 Szerezze be jegyét a következő általunk szervezett koncertre! A helyszínen a kastélypark jegypénztárában lehetősége lesz a Sisi titkai musical koncert jegyvásárlásra. Kérjük készpénzzel készüljön!

 

Szeretettel várunk mindenkit a koncerten!

LEÍRÁS:

Az évtizedek elteltével is széles körben ismert és kedvelt ABBA együttes örökzöld slágereit adja elő Janza Kata és Polyák Lilla. A produkció során felcsendülnek a legismertebb slágerek, melyek minden generáció számára minőségi szórakoztatást nyújtanak. A színésznők extravagáns ruhája és koreográfiája is a 70-es évek DISCO korszakába repíti vissza a közönséget.

NÉZŐTÉR ÉS JEGYÁRAK:

Nézőtér-Gödöllő-Kastélypark.png

JEGYVÁSÁRLÁS

JEGYVÁSÁRLÁS

JEGYEK A HELYSZÍNEN KÉSZPÉNZES FIZETÉSSEL!

logo_arany-web.jpg

ÁLLÓ JEGYEK 19:00-TÓL A HELYSZÍNEN!
A KIRÁLYI KASTÉLYPARK JEGYPÉNZTÁRÁBAN

bottom of page