A karantén lehetőséget adott a megújulásra

Polyák Lilla nyilatkozik a 10 éve töretlen sikerrel játszott ABBA SHOW előadásról. Úgy éreztem, hogy ideje a megújulásnak. A vírus előtt rengeteg volt a fellépésünk, a színházi előadásunk és a TV-s szereplésünk.  

Az ABBA SHOW az egyik kedvenc koncertem. Imádom az ABBA dalokat és partnernőmmel, Janza Katával maximális felkészültséggel és szakmai hozzáállással készülünk mindegyik koncertre. Emiatt tudom, hogy Katával nyugodt lehetek a színpadon. Egymást erősítjük és támogatjuk, amitől a koncert még jobb hangulatú lesz. 

Kukkants be az ABBA SHOW ONLINE próbára! 😉

Katával régóta álmodoztunk arról, hogy frissítjük az ABBA SHOW előadásunkat. Szerettük volna, ha ez a produkció élőzenekaros kísérettel kerül a színpadra. Ráadásul mindkettőnknek kifogyhatatlan a kedvenc ABBA dalok listája. A vírus előtt annyi színházi előadásunk, fellépésünk és TV-s szereplésünk volt, hogy ez a felújítás mindig csak álom maradt. 

A karantén időszak az ABBA SHOW-nak kedvezett!

Sajnos egyik napról a másikra lenullázódtak a fellépéseink és hirtelen mindannyiunknak rengeteg szabadideje lett. Szerencsére feltaláltuk magunkat és ONLINE próbákkal elkezdtük az ABBA SHOW felújítását. 

Sturcz Andrissal és zenekarával a Sturcz Szmollbenddel szívesen dolgozunk együtt. A 8 tagú zenekar egy különleges minőséget ad az ABBA daloknak!  

JEGYVÁSÁRLÁS

930x180_GIF.gif

FIZETÉS

BANKI ÁTUTALÁSSAL

KEZELÉSI KÖLTSÉG NÉLKÜL

Kezelési költség:

0 Ft

FIZETÉS

BANKKÁRTYÁVAL

377 Ft KEZELÉSI KÖLTSÉGGEL

Kezelési költség:

377 Ft

KÖVESD AZ ESEMÉNYT A FACEBOOKON!

ABBA_FB_esemény.PNG

A weboldalt készítette: Szalóczy Döme László

  • Facebook - KaposMusical