1/1

ABBA SHOW a kulisszák mögött

A nyár nagyszabású zenekaros koncertje a Balaton parton Janza Katával, Polyák Lillával és az ABBA csodálatos dalaival. 

Már 10 éve, töretlen sikerrel szervezünk Polyák Lillával és Janza Katával ABBA SHOW-t. Az ötlet a KaposMusical vezetőjének, Tóth Andreának fejéből pattant ki és azonnal telefonált Janza Katának:

- Katika, mit szólnál egy új produkcióhoz? 70-es évek, retro disco korszak? 

Janza Katának azonnal tetszett az ötlet:

- Imádom! Látom magam előtt, ahogy a közönség velünk énekli a dalokat! 

Mindketten tudták, hogy Janza Kata mellé egy ugyanolyan nagy név, egy maximalista és profi színésznő kell, akivel könnyű lesz a közös munka.

"Andikával egyszerre mondtuk ki a nevet, akire gondoltunk!

POLYÁK LILLA!!!!" 

Emlékezett vissza Janza Kata!

 

A legtökéletesebb pár a színpadon Kata mellé egyértelműen Polyák Lilla lehet!

Említette Tóth Andrea a KaposMusical vezetője. 


Mikor felhívtam Lillát, örömteli hanggal vállalta el a felkérést! Tudta, ha mi elkezdjük, az csak színvonalas és eredményes produkció lehet. Így bele is ástuk magunkat a munkába! Tökéletes jelmezek, fotók, marketing anyagok készítése következett.

DSC_3921.jpg

,,A művészek próbái és a tökéletességre való törekvésük még nagyobb lendületet adott a szervezésnek és a jegyértékesítésnek." 

Az első koncertünk 2010-ben került megrendezésre. Akkor úgy éreztük, hogy ez nem csak egy koncert volt, hanem valami nagynak, valami jónak a kezdete. Az elmúlt 10 évben rengeteg ABBA SHOW-t szerveztünk az ország területén. Sikert sikerre halmoztunk és folyamatosan újultunk és dolgoztunk, hogy tökéletesítsük a produkciót. 

Régóta álmodtunk egy nagyzenekaros ABBA SHOW-ról, hogy a közönségnek megadhassunk egy még nagyobb zenei élményt. Úgy érzem, most érünk igazán célba azzal, hogy a Sturcz Szmollbendet felkértük a közös munkára. 

Sturcziék boldogan mondtak igent. Jelenleg a próbafolyamat elején járunk, ami nagyon izgalmas. Mindenkinek rengeteg ötlete és meglepetése van a nyári koncerthez. 

Mindannyian nagyon várjuk a koncertet és a próbafolyamatról igyekszünk minél többször beszámolni Nektek!

04.jpg

Nincs még jegyed?

 

Itt minden információt megtalálsz a nagykoncertről: