1/1

LEMONDTA A CSALÁDI VAKÁCIÓT DOLHAI ATTILA!

Dolhai Attila Jászai Mari - díjas magyar színművész idei családi nyaralása veszélybe került egy nyári koncert miatt. A musicalénekes olaszországi körutazást tervezett családjával  mikor felkérést kapott egy szabadtéri koncertre a Gödöllői Királyi Kastényban. A hely különlegessége miatt nem szabad kihagyni egy ilyen nagyszabású rendezvényt. A partnernőmmel, Janza Katával egy igazi arisztokrata musical válogatást tudunk nyújtani a közönségnek. Ráadásul a szervezés is színvonalas lesz, hisz a KaposMusical rendezvényszervezéssel már több, mint 10 éve koncertezünk együtt.

 

Tóth Andrea, a KaposMusical szervezője nyilatkozta: A Gödöllői Királyi Kastély már régóta a "bakancslistánkon" volt a szervezésben. A kastélyban rengeteg program van, így lehetetlen volt más időpontot találni. Attilára számítanak a rajongók, így meg sem fordult a fejünkben, hogy másik művésszel valósítsuk meg a koncertet. Emiatt kicsit elveszettnek éreztük magunkat, mikor megtudtuk, hogy Attila a koncert időpontjában nyaralni megy. 

Szerencsére volt egy másik időpont, ami a család minden tagjának jó volt a nyaralásra. Egy kis plusz szervezést igényelt, de mindenáron azt szerettem volna, hogy egy fantasztikus szabadtéri koncertet valósítsunk meg a Gödöllői Kastélyban. Remélem, hogy hagyományt teremtünk ezzel az estével, és évről-évre csinálhatunk itt egy új műsort! 

A weboldalt készítette: Szalóczy Döme László

  • Facebook - KaposMusical