1/1

Dolhai Attila jó időt ígér

Dolhai Attila nem csak számít a tökéletes nyári időre a következő szabadtéri koncertjén, hanem biztosan állítja, hogy jó idő lesz.

2019. 07. 28-án egy exkluzív koncertet ad Janza Katával a művész és ennek a nyári szabadtéri nagyzenekaros koncertnek egy különleges helyszínt választottak a szervezők. 

,,A nyarak egyre szeszélyesebbek az időjárást illetően, de Attila olyan pozitívan és magabiztosan hitt a jó időben, hogy biztosra vettük, hogy nem lesz baj."  Említette Tóth Andrea, a nagykoncert szervezője. 
Az előrejelzéseket figyelve látható, hogy a koncert napján tökéletes nyári idő lesz.

 

Janza Kata hisz az idő erejében: Mindannyian izgatottan várjuk a koncertet. Hihetetlen, milyen csodálatos hangulata tud lenni egy forró nyáresti zenekaros előadásnak. Ami a szabadtéri előadásokat illeti, volt már részem olyan Szentivánéji álom produkcióban, ahol végig tökéletes idő volt, de van egy rész a darab végén, amikor "égtelen haragra gerjedek" és eléneklem a VIHAR című dalt... hihetetlen volt látni, hogy eleredt az eső és a több ezres közönség esőben nézte végig az előadás végét. Ezt a dalt azóta nem merem elénekelni szabadtéri nagykoncerteken. 

A weboldalt készítette: Szalóczy Döme László

  • Facebook - KaposMusical