top of page
KaposMusical HOME LOGO.jpg

Élvezd a koncertjeinket az otthonodból!

SEGÍTSÉG A BELÉPÉSHEZ:

  1. Lépjen be a KaposMusical weboldalára: www.kaposmusical.hu

  2. Válassza a KaposMusical – HOME menüpontot!

  3. A KaposMusical – HOME menüpontban megjelennek az általunk hirdetett ONLINE koncertek. Válassza ki azt a koncertet, amelyikre vásárolta a jegyét és lépjen be a NÉZŐTÉR-re.

  4. Most az Ön által választott koncert nézőterén van. Itt a koncerthez szükséges menüpontokat találja. Ezen a felületen vásárolta jegyét a koncertre, itt tudott regisztrálni a KaposMusical oldalra és itt tud belépni a koncert vetítésre is.

  5. Győződjön meg róla, hogy be van jelentkezve a kaposmusical.hu felületre! Ezt a lap tetején lévő BEJELENTKEZÉS gombra kattintva teheti meg. Ha be van jelentkezve, akkor az Ön nevét látja a lap tetején.

  6. Miután bejelentkezett, a BELÉPEK gombra kattintva lépjen be az ONLINE koncertre. Figyeljen a megfelelő időpontra!
    FIGYELEM: AZ ONLINE KONCERTRE VALÓ BEENGEDÉST A KONCERT KEZDÉSE ELŐTT FÉL ÓRÁVAL BIZTOSÍTJUK. LEHETSÉGES, HOGY ELŐTTE MÉG NEM TUD BELÉPNI A FELÜLETRE.

Dia1.JPG

7. Az ONLINE TÉRBEN látni fogja a VETÍTÉSI KÉPERNYŐT! Ezen a felületen elindul a koncert! Ha a koncert nem indul el magától, FRISSÍTSE A KÉPERNYŐT a koncert kezdésének időpontjában! A FRISSÍTÉS ikon a képernyő felső részén található:

Frissítés.png

8. Ellenőrizze a hangot a VETÍTÉSI KÉPERNYŐ alsó sávjában és a saját eszközén is!

9. Ha a belépés vagy a vetítés során bármi technikai problémával találkozik, segítséget nyújtunk ÉLŐ CHAT ABLAKUNKON! ONLINE koncertek előtt 1 órával azonnal válaszolunk!

10. Jó szórakozást kívánunk!

Dia2.JPG

A vetítés HD minőségben kerül streamelésre. 

Az előadás 1 alkalommal kerül levetítésre, nem letölthető! 

Az előadás letöltése vagy bármilyen eszközre történő felvétele és/vagy terjesztése bűncselekmény és jogi következményeket von maga után. 

FONTOS!

A KONCERTET CSAK A KAPOSMUSICAL.HU OLDALRA REGISZTRÁLT ÉS AZ UTALÁS KÖZLEMÉNYBE BEÍRT E-MAIL CÍMMEL, EGY ESZKÖZRŐL LEHET MEGTEKINTENI!

bottom of page