top of page
KaposMusical HOME LOGO.jpg

Élvezd a koncertjeinket az otthonodból!

SEGÍTSÉG A KAPOSMUSICAL.HU REGISZTRÁCIÓHOZ:

  1. Lépjen be a kaposmusical.hu weboldalra!

  2. A kaposmusical.hu weboldal jobb felső sarkában kattintson a BEJELENTKEZÉS menüpontra!

Dia3.JPG

3, A BEJELENTKEZÉS felugró ablakon kattintson a REGISZTRÁCIÓ menüpontra!

Dia4.JPG

4, Legegyszerűbben Facebook profillal regisztrálhat. De választhatja a Google-el való regisztrációt. Itt egy gmail-es e-mail címre lesz szüksége. Ha nincs Facebook profilja és nincs gmailes e-mail címe, akkor válassza a REGISZTRÁCIÓ E-MAIL CÍMMEL menüpontot, ahol megadhatja bármilyen e-mail címét (freemail, hotmail, citromail, stb.)

Dia5.JPG

5, A legegyszerűbb Facebook felhasználóként regisztrálni. Ekkor felugrik egy Facebook bejelentkezős ablak. Ha a saját számítógépéről regisztrál, fogadja el a saját Facebook adatait. 

Dia6.JPG

6, A rendszer a regisztráció után automatikusan bejelentkezik a kaposmusical.hu weboldalra. Ezt láthatja a jobb felső sarokban lévő menüpontban. 

Dia7.JPG

7, A bejelentkezett profiljára kattintva megtekintheti a saját profilját a PROFILOM gombbal és kijelentkezhet a rendszerből a KIJELENTKEZÉS gombbal. 

Dia8.JPG

8, Kijelentkezés után bármikor visszajelentkezhet a rendszerbe a jobb felső sarokban lévő BEJELENTKEZÉS gombra kattintva. Ilyenkor a BELÉPÉS menüben elegendő a regisztrált felhasználójával belépni. Ha Facebook-kal regisztrált, egyszerűen kattintson a LOG IN WITH FACEBOOK gombra és be is jelentkezett a rendszerbe. 

Dia9.JPG

FIGYELEM: AZ ONLINE KONCERTEKET CSAK BEJELENTKEZETT ÁLLAPOTBAN TUDJA MEGTEKINTENI!

FONTOS!

A KONCERTET CSAK A KAPOSMUSICAL.HU OLDALRA REGISZTRÁLT ÉS AZ UTALÁS KÖZLEMÉNYBE BEÍRT E-MAIL CÍMMEL, EGY ESZKÖZRŐL LEHET MEGTEKINTENI!

bottom of page