top of page

Így leptük meg Janza Katát a szülinapján! 

Kulissza fotók és egy kis meglepetés koncert videó Janza Kata születésnapi köszöntéséről. A KaposMusical csapata, a Gödöllői Király Kastély csapatával, Dolhai Attilával, Szabó P. Szilveszterrel és Janza Kata lányával, Pintér Jankával összefogva egy meglepetés gálaünnepséget csaptak a születésnapos művésznőnek. 

Az eseményt a Sisi titkai koncert után szerveztük a patinás Gödöllői Királyi Kastélyban. Az örök Elisabeth Janza Katát színész kollégái először a színpadon köszöntötték. A művésznő semmit nem sejtett a titkos szervezkedésből. 

 

A sikeres Sisi titkai koncert után egy zártkörű gálaest következett a Gödöllői Királyi Kastély udvarán. A művésznőt egy cukor-, laktóz- és gluténmentes Sacher-tortával leptük meg. Az ünnepségen részt vettek a zenészek, az énekesek, a management és a szervezés. 

ART_8283.jpg

Ez egy zártkörű megemlékezés volt, egy előszületésnapi buli. Janza Kata egy nagyobb bulit tart a családjával és a barátaival az otthonában. 
Janza Kata kerek évfordulós születésnapja alkalmából egy életmű koncertet szervezünk, ahol a magyar musical sztárok legnagyobbjai énekelnek az ünnepelt művésznővel. A koncert 2022. szeptember 11-én lesz Budapesten, a RaM Színházban. 
A koncert után tervezünk egy gálavacsorát, ahová a sajtó munkatársait meghívjuk.  

ART_8276.jpg
ART_8263.jpg
bottom of page