top of page

MÁZS bejelentette a sztárok névsorát!

Mészáros Árpád Zsolt nagy bejelentést tett a Duna Televízió Család-barát című magazinműsorban! Az életmű koncertjére készülő művész nyilvánosságra hozta a meghívottak listájának egy részét! A sztárok között jelen van a musical királynő Janza Kata és az ikonikus és örök Júlia Szinetár Dóra is.

Mészáros Árpád Zsolt a magyar musical irodalom meghatározó alakja. Több, mint 20 éve a Budapesti Operettszínház zászlós hajós színésze és számos zenés színházi siker köthető a nevéhez. Az ország Mozart-ja, Benvolio-ja, Rudolf-ja most életmű koncertre készül. A koncerten felcsendülnek az általa megformált karakterek legnagyobb dalai.  

E kiemelkedő napon segítségére lesznek a magyar musical játszás legnagyobb sztárjai. Árpi a mai napon felfedte öt sztárvendégének nevét. A listán szerepelnek a musicalek legjobbjai, az örök Elisabeth Janza Kata, a csodálatos és utánozhatatlan Szinetár Dóra, továbbá helyet kapott a hercegnő hangú bűbájos Vágó Bernadett és a művész úrral legtöbbet játszott, színházi partnere, Vágó Zsuzsi és Siménfalvy Ágota. 

A koncerten az eredeti előadóktól csendülnek fel a legnagyobb musical részletek.

Az exkluzív és megismételhetetlen esemény kiemelkedő hangi minőségben szólal meg a Sturcz Szmollbend zenei közreműködésében.  

SZTÁRVENDÉGEK LISTÁJA
A sztárvendégek listáját folyamatosan közöljük!

Vajon kik lesznek a női előadók?
Hamarosan kiderül!  😉

Janza Kata.jpg

Janza Kata

00Szinetár Dóra.jpg

Szinetár Dóra

Vágó Zsuzsi.jpg

Vágó Zsuzsi

Vágó Bernadett.jpg

Vágó Bernadett

Siménfalvy Ágota.jpg

Siménfalvy Ágota

phantomfiú.jpg

Vajon kik lesznek a férfi előadók?
Hamarosan kiderül!  😉

MÁZS50-életmű3.png

Ne maradj le az eseményről! 

bottom of page