top of page
IMG_4346.heic

Janza Kata: ,,Nincsenek véletlenek!"

Így mesél Janza Kata arról, hogyan találkozott a kimagasló magyar tehetséggel Bécsben!

 

Bécsbe utaztunk, hogy megtekintsük az eredeti Rebecca című előadást a Raimund Theaterben. Születésnapomra kaptam a jegyet és már nagyon izgatott voltam, hogy megnézhetjük ezt a páratlan előadást. Akkor még nem is sejtettem, hogy egy régi kollégával találkozom.

A páratlan magyar tehetség, Bíró Péter, jelenleg a bécsi Raimund Theater karmestere. Szinte minden nap Ő vezényli az eredeti Rebecca előadást. 

Mikor az előadás kezdetekor megláttam a zenekari árokban, majdnem felugrottam a székemből örömömben és oda futottam. 😀 - meséli a művésznő

Milyen szerencse, hogy összesodort minket az élet, de ezt akkor még nem tudtuk! Valahogy úgy érzem, hogy nincsenek véletlenek! Peti elmesélte nekem, hogy eredetileg nem Ő vezényelte volna azt az előadást, amit megnéztünk, de egy csere miatt aznap este úgy hozta az élet, hogy találkoznunk kellett! 

A bécsi színdarab és a régi nagy sikerek hatására kitaláltuk, hogy szervezünk egy Best of Rebecca koncertet Magyarországon! Nagyon hiányzik nekünk a darab és emiatt belefogtunk a szervezésbe! 

Ha megcsináljuk, akkor ennek nagyot kell szólnia! 

De hogy fogjunk neki egy ilyen projektnek? 

Szerencsére ott volt nekünk Peti, aki rengeteget segített a szerzőkkel való együttműködésben! 

Mikor megkaptuk az engedélyt a játszásra, félve kérdeztük meg a kimagasló tehetségű karmestert, hogy vállalná-e a koncert vezénylését?

Bíró Péter boldogan és szeretettel mondott igent! 

A Best of Rebecca koncert egy zeneileg kimagasló koncert lesz, amit a bécsi eredeti Rebecca musical karmestere fog vezényelni! 

Erre mondom Én, Janza Kata, hogy nincsenek véletlenek! 

VÁLTSA MEG JEGYÉT
BEST OF REBECCA

Budapest - Kongresszusi Központ
Budapest, Jagelló út 1-3, 1123

logo_arany-web.jpg

Banki utalással

2023. április 18. 19:00

jegyhu2.jpg

Bankkártyával

Best of Rebecca Budapest Kongresszusi Központ
bottom of page