top of page
1/1

Készül az új évadra a KaposMusical

A KaposMusical bejelentette az új évad első produkcióját. Én, Janza Kata! önálló esttel kezdik az új évadot. Az előző évben nagy sikere volt Janza Kata önálló estjének. A művésznő minden előadásra új kulisszatitkokat és humoros történeteket hozott, amiből az új évadban sem lesz hiány. A sztorik között nem csak ismert dalok, de olyanok is felcsendülnek, amit  más koncerteken nem hallhat a közönség. Ez köszönhető Kovács Adrián zongorista és zeneszerző segítségének, aki egyedi köntösbe öltözteti a musical slágereket. 

 

Régóta nagy álmunk, hogy az ABBA SHOW előadást továbbfejlesszük. Szeretnénk bevonni a SturczSmollband zenekart ebbe a produkcióba. Imádjuk az ABBA dalokat és Janza Kata, Polyák Lilla mögött méltó képviselője lenne Sturcz András zenekarának.

ABBA SHOW.jpg

 

Szeretnénk egy új előadással debütálni az új évadban. Erről még nem árulhatunk el sokat, de tárgyalunk egy neves színésznővel, aki egy plusz energiát hozhat a KaposMusical repertoárjába. Ha minden a terv szerint halad, akkor ősz végén bemutatjuk ezt az új műsort. 

Természetesen a Csak Musical! című műsorunkból sem lesz hiány a következő évadban. Mivel ez a KaposMusical előadások zászlóshajója, így igyekszünk minél több helyre elvinni a koncertet. 
Továbbá az előző évadban volt egy Csak Musical! Karácsonyi különkiadása. Ennek a koncertnek annyira meghitt hangulata volt, hogy az idei évadban is szeretnénk megszervezni egy ilyen ünnepi eseményt. 

 

A nyár legnagyobb sikere a Gödöllői Királyi Musical Koncert volt. Annyira arisztokrata és nívós hangulata volt a koncertnek, hogy az egész stáb várja a jövő nyarat. Szeretnénk a Gödöllői Királyi Musical Koncertből egy nagy hagyományt teremteni. 

IMG_2615-008.jpg

Az idei nyár szintén nagy durranása volt a Musical és Nyári Esték című szabadtéri előadásunk, ami egy bulisabb, oldottabb nyár esti kikapcsolódást nyújt a közönségnek. Terveink közt szerepel ennek a produkciónak a megszervezése is 2020-ban Budapesten, a Benczúr Kertben. 

Mindenkit szeretettel várunk a következő évadban. KaposMusical: Minőség a szórakoztatásban! 

bottom of page